Το 1ο Διαδραστικό Event που πρεσβεύει τον υγιεινό και απολαυστικό τρόπο ζωής,  θα πραγματοποιηθεί στο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α., την Κυριακή 15 Απριλίου 2018. Εκεί θα βρίσκονται έμπειροι ειδικοί από διαφορετικούς χώρους για να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες μυστικά και συμβουλές.

Διοργανωτής είναι η Ομάδα του LIFEME.GR, το μοναδικό site στη χώρα μας που υποστηρίζει – μέσα από αυστηρές προδιαγραφές – τον υγιεινό τρόπο ζωής και συγκεντρώνει τη γνώση  και την εμπειρία μέσα σε μια πλατφόρμα οικεία στο χρήστη, η οποία λειτουργεί σαν τον απόλυτο οδηγό της καλής ζωής.

Το LIFEME WORKSHOP  περιλαμβάνει:

  • Συνάντηση κι ανταλλαγή απόψεων με Διατροφολόγους για: Yγιεινή, Αθλητική, Παιδική και Vegan Διατροφή καθώς και διατροφικές διαταραχές και πρακτικές συμβουλές από 10 κορυφαίους Διατροφολόγους. Προκρατήστε  τη θέση σας εδώ.
  • Γευστικές δοκιμές 35 καινοτόμων προϊόντων.
  • Παρουσιάσεις υγιεινής μαγειρικής από τα 3 καλύτερα υγιεινά Εστιατόρια της Αθήνας και 6 Healthy Food Bloggers.  Προκρατήστε  τη θέση σας εδώ.
  • Αθλητικές δραστηριότητες με τα καλύτερα Γυμναστήρια της Αθήνας (Pilates, Yoga Cross-training, , TRX, Surfset, Trampoline, Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, κλπ. ) Προκρατήστε  τη θέση σας τώρα εδώ.
  • Αθλητική μόδα για κάθε ηλικία και στυλ.

Στο 1ο LIFEME WORKSHOP  αναμένεται αναμένουμε η συμμετοχή και παρουσία 10.000 επισκεπτών.  Οι 5.000 θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προκράτηση της θέσης τους μέσω της VIVA.GR και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες της αρεσκείας τους, ενώ οι υπόλοιποι 5.000 με την παρουσία τους θα δώσουν δυναμική ενέργεια στο χώρο και θα διασκεδάσουν με τη μουσική του DJ.

“Ξεκινάμε αυτή τη χρονιά γεμάτοι ενέργεια με αυτή τη δράση που στόχο έχουμε να την μεγαλώσουμε και να την αναπτύξουμε σε πολλαπλά επίπεδα σε διαφορετικά μέρη στην Ελλάδα”, τονίζει η εμπνεύστρια του LIFEME.GR κα Ζωή Δρεμέτσικα, H ευεξία είναι καθαρά θέμα προσωπικών επιλογών. Είναι πολύτιμη σαν το οξυγόνο στη ζωή σου”.