«Μουσικός Νοέμβριος στο Arch– café eaterie»

Ο Νοέμβριος στο ανήσυχο στέκι των Βορείων προαστίων, το Arch – café eaterie είναι ένα μεγάλο μουσικό πάρτι!

Από την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 20.30 ο Θάνος Καλλίρης ο αγαπημένος τραγουδοποιός έρχεται  με την  κιθάρα του, κάποιες δεκάδες επιτυχίες και παρεϊστικη διάθεση, να δώσει ρυθμό και κέφι στην πιο μελαγχολική ημέρα της εβδομάδας!

Με playlist που περιλαμβάνει από Beatles, Frank Sinatra, Elvis Presley  και Doors μέχρι Τζένη Βάνου, Νίκο Καρβέλα, Σάκη Ρουβά  αλλά  και με πολλά ακόμα τραγούδια από όλες τις δεκαετίες της ελληνικής και της ξένης μουσικής, θα δείτε την Κυριακή αλλιώς!

 

Αλλά και για τις νύχτες της Πέμπτης, λίγο πριν έρθει το Σαββατοκύριακο εμείς προετοιμάζουμε το έδαφος της διασκέδασης!

Η perfomer Μαρία Μακρή, γνωστή στο κοινό από την συμμετοχή της στο συγκρότημα Mystique, από τις  8 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 22.00 ντύνει τις νύχτες μας με νότες από  Black Velvet  και μας παρασύρει σ΄ ένα ταξίδι με ένα μουσικό μείγμα από soul, jazz, funk, r&b, παλιά νοσταλγικά αλλά και νέα δυναμικά τραγούδια!

Jazz, swing, soul, rock, vintage και blues ήχοι, ελληνικές και ξένες, καινούριες αλλά και διαχρονικές επιτυχίες έρχονται να δώσουν ρυθμό στις φθινοπωρινές νύχτες της Κηφισιάς!

 

Ξεχωριστές γευστικές προτάσεις, πιάτα μαγειρεμένα με ποιοτικά υλικά, ευφάνταστα cocκtails και προσεγμένες επιλογές ποτών και κρασιών συμπληρώνουν γευστικά την  πιο ενδιαφέρουσα επιλογή εξόδου σας στα βόρεια προάστια!

Στο Arch cafe eaterie, δίνουμε ρυθμό και γεύση στις νύχτες σας!

 

Arch  café eaterie, εκεί που πάντα κάτι γίνεται!

 

 #keeparching

 

Arch – café eaterie

Αργυροπούλου 1-3, Κηφισιά

Τηλέφωνο κρατήσεων 210 8080801