Νέα εποχή ξεκινά για την έκθεση κρέατος με την έκθεση MEAT & GRILL DAYS, η οποίαυποστηρίζει και προβάλλει πάντα την εγχώρια και διεθνή αγορά κρέατος και από τη φετινή διοργάνωση εμπλουτίζει το χαρακτήρα της και εντάσει στο δυναμικό της και τη μαζική εστίαση.

 

Από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo θα παρουσιαστούν μαζί όλη η αλυσίδα της αγοράς κρέατος από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη της μαζικής εστίασης.

Η 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί ως μια ιδιαίτερα δυναμική, επαγγελματική έκθεση με εξειδίκευση στον τομέα της και με μεγάλη συμμετοχή.

Οι βασικές κατηγορίες επισκεπτών είναι οι εξής:

Εμπόριο λιανικής, Χονδρεμπόριο, Στελέχη και επιχειρηματίες της μαζικής εστίασης, Εμπορία κρέατος, Παραγωγοί, Βιομηχανία, Επιστημονικό προσωπικό

Οι βασικές κατηγορίες εκθετών είναι οι εξής:

Έμποροι και βιομηχανίες προϊόντων κρέατος, Έμποροι κρέατος & πουλερικών, Βιομηχανίες και εργαστήρια αλλαντικών, Αντιπρόσωποι ξένων σφαγείων, Ελληνικές κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες, Πρώτες ύλες, Μπαχαρικά, dressing και μαρινάτες, Προϊόντα συνοδευτικά του κρέατος, Εξοπλισμός και μηχανήματα, Εξοπλισμός συσκευασίας και ζύγισης, Εξοπλισμός επαγγελματικής κουζίνας & Grill, Τεχνολογίες, ιχνηλασιμότητα και σήμανση προϊόντων, Ψυγεία, βιτρίνες και θάλαμοι ψύξης, Γραμμές διακίνησης, Μελέτη, σχεδίαση και διακόσμηση, Υπηρεσίες συμβούλων και πιστοποίηση, Μεταφορές, αποθηκεύσεις και διανομή τροφίμων, Εκπαίδευση, σχολές Chef και τουριστικών σπουδών.

Η 6η διοργάνωση της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 θα διεξαχθεί παράλληλα με άλλες 2 επαγγελματικές εκθέσεις που αφορούν στα τρόφιμα:

– Την 5η διοργάνωση της έκθεσης DAIRY EXPO, η οποία αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική έκθεση για την Γαλακτοκομία και Τυροκομία στη χώρα μας.

– Την έκθεση FROZEN FOOD, η οποία παρουσιάζει: λύσεις στις υπηρεσίες Food Logistics & διανομής τροφίμων, εξοπλισμό και συστήματα βιομηχανικής ψύξης, κατεψυγμένα τρόφιμα

Παράλληλες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της έκθεσης,  θα διεξαχθούν πλήθος ημερίδων, συνεδρίων και σεμιναρίων για τα θέματα που αφορούν στον τομέα του κρέατος, της μαζικής εστίασης και τις εξελίξεις στους κλάδους αυτούς.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν, διαγωνισμοί και επιδείξεις από επαγγελματίες, όπως ο διαγωνισμός κρεοπωλών, οι κοπές κρέατος, η παρασκευή κρεατοσκευασμάτων και η σωστή διαχείριση του κρέατος.

Η διοργάνωση των παράλληλων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με:

Λέσχες Αρχιμαγείρων ανά την Ελλάδα, Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρεοπωλών και Σωματεία κρεοπωλών, Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων, Επαγγελματικούς φορείς και συλλόγους, Εταιρείες παραγωγής προϊόντων κρέατος.

 

Για γενικές πληροφορίες πατήστε εδώ

Για αιτήσεις συμμετοχής πατήστε εδώ