Νέες πιο εύχρηστες συσκευασίες από τη ΒΙ.Κ.Η.

Η Βιομηχανία Κρέατος Ηπείρου (ΒΙ.Κ.Η.) με παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και τέσσερις δεκαετίες δημιουργεί με πάθος εκλεκτά, παραδοσιακά αλλαντικά με αυθεντικές γεύσεις και αγνά υλικά, σαν άλλοτε. Από διαλεχτά κομμάτια κρέατος Ηπείρου και παραδοσιακές συνταγές, τα αλλαντικά ΒΙ.Κ.Η. «κρύβουν» ολόκληρη τη γευστική ιστορία της περιοχής, ξεχωρίζοντας σταθερά για την ποιότητα και ποικιλία των γεύσεων τους.

Χρησιμοποιεί πλέον νέες συσκευασίες για την επαγγελματική σειρά Food Service. Πιο συγκεκριμένα, τα αλλαντικά της σειράς Food Service, που απευθύνονται αποκλειστικά στους επαγγελματίες της εστίασης, θα διατίθενται σε βελτιωμένες συσκευασίες ώστε οι συνεργάτες της ΒΙ.Κ.Η. σε όλη τη χώρα να απολαμβάνουν τα προϊόντα της με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια, ενώ οι νέες συσκευασίες εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια στην γεύση. Η σειρά Food Service, με την υπογραφή ποιότητας της ΒΙ.Κ.Η., ανανεώνεται ώστε κάθε συνεργάτης να βγαίνει παντού κερδισμένος.

Πριν λίγους μήνες άλλωστε παρουσίασε δύο αγαπημένες συνταγές, τα έτοιμα ψημένα μπιφτέκια για hamburger και τα παραδοσιακά κεφτεδάκια σε νέα, εύχρηστη συσκευασία. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο προτάσεις της ΒΙΚΗ, από φρέσκο χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, είναι εύκολες στην προετοιμασία καθώς με ένα απλό ζέσταμα στο φούρνο μικροκυμάτων, το γκριλ ή το τηγάνι, μπορεί κανείς να απολαύσει στη στιγμή, πεντανόστιμα πιάτα. Επιπλέον, για περισσότερη ευκολία, οι νέες συσκευασίες ΒΙΚΗ διαθέτουν zipper, ώστε τα προϊόντα να διατηρούνται για ακόμη περισσότερο μετά το άνοιγμα, στην κατάψυξη.

Και μην ξεχνάτε… Τα αλλαντικά ΒΙΚΗ, φροντίζουν να δημιουργούν συνταγές με αυθεντική γεύση και αγνές πρώτες ύλες, προσφέροντας εκλεκτά εδέσματα υψηλής ποιότητας. Ας φάμε σαν άλλοτε!

Αναστασία Κατσούλα,

Τεχνολόγος Τροφίμων