Ελληνικα Κελλαρια Οινων – Diamonds Of The Greek Economy 2017

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με Certificate κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιχειρηματικής αριστείας Diamonds Of The Greek Economy 2017, που διοργάνωσε η New Times Publishing, υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ.

Πρόκειται για ένα ετήσιο φόρουμ όπου συμμετείχαν δεκάδες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας. Το Diamonds of the Greek Economy δίνει ένα στίγμα αισιοδοξίας σε μια δύσκολη περίοδο για την οικονομία. Στόχος του είναι να στραφούν οι προβολείς της δημοσιότητας στις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις που αντέχουν στις συνέπειες της κρίσης εμφανίζοντας ανοδική πορεία. Επίσης στόχος είναι να αναδειχθούν οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, τα εργαλεία που αξιοποιούν οι επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Σε αυτά τα πλαίσια απονεμήθηκε στην Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. Certificate για τη συνεχή συνεισφορά της στην ελληνική οικονομία, αλλά και τη δυναμική εξωστρεφή πορεία της. Η εταιρεία συμμετέχει κάθε χρόνο σε σημαντικότατες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου και έχει κατορθώσει  την εξαγωγή των κρασιών της σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως, προβάλλοντας έτσι τις οινικές ποικιλίες, τα πλούσια αρώματα, και τις μοναδικές γεύσεις του ελληνικού αμπελώνα.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε γευστικά με τα δροσερά κρασιά Λευκός Κύκνος και Μαύρος Κύκνος, της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων

Και μην ξεχνάτεΤα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας μας είναι πολλά και μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες λάμπουν περισσότερο!

Αναστασία Κατσούλα,

Τεχνολόγος Τροφίμων