Το Burger Fest, το  μεγαλύτερο food festival  αφιερωμένο στο burger, ταξιδεψε για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη σ’ ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο, από 18 έως 20 Μαΐου.

Για τρείς ημέρες τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της πόλης, σέρβιραν λαχταριστά πιάτα με μπιφτεκόψωμα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, ενώ παράλληλα happenings, θεματικά περίπτερα, live, dj set ραδιοφωνικών παραγωγών και πολλές εκπλήξεις ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα του Festival δίνοντας ραντεβού για του  χρόνου.

Το κάθε burger house είχε ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) σε συνδυασμούς που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Burger Fest της Θεσσαλονίκης! Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς – vegetarian προτάσεις ή εξωτικά burgers από κρέας κροκόδειλου και kobe beef.

Το μεγάλο festival για τους λάτρεις του burger εληξε με το Μεγάλο Βραβείο του Καλύτερου burger house για το Burger Fest της Θεσσαλονίκη 2018 και καλύτερου burger του φεστιβάλ που ψηφίστηκε αποκλειστικά το κοινό!