Οι επιτυχημένες μουσικές βραδιές του Arch café eaterie  με την Ηρώ συνεχίζονται με δυο ατμοσφαιρικά live την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου. Στο stage του αγαπημένου σας all day meeting point στην καρδιά της Κηφισιάς, ανεβαίνει η Ηρώ η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός που με την εκφραστική φωνή της και τα μαγικά της δάχτυλα στο πιάνο μας τραγουδά “Έτσι είμαι εγώ”!

Νοσταλγικές μελωδίες, ελληνικά αλλά και ξένα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν παραμείνει κλασσικά και αναλλοίωτα στον χρόνο, όπως το “Θα κλείσω τα μάτια”, το “Θέλω να με κρατάς” ή το “I ll always love you”,  θα μας παρασύρουν σε μουσικές διαδρομές γεμάτες συναίσθημα, αναμνήσεις αλλά και κέφι!

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε μαζί δυο όμορφες φθινοπωρινές βραδιές παρέα με ένα πιάνο, μια φωνή, αγαπημένες μουσικές, τα φημισμένα μας cocktails αλλά και τις γευστικές αλμυρές και γλυκές προτάσεις του μενού μας που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Δεν υπάρχει κόστος εισόδου και οι τιμές  του χώρου δεν διαφοροποιούνται στη διάρκεια των live.

Arch – café eaterie

Αργυροπούλου 1-3, Κηφισιά

Τηλέφωνο κρατήσεων 210 8080801